Awaken Your Inner Royal Queen: Embrace Freedom and Radiate Light

Zaterdag 15 juni 2024

Ontwaak je innerlijke godin in de mysterieuze tempel waarin zelfontdekking centraal staat.

Stap in deze veilige ruimte, vol van leven en licht, waar tantra en magische truffels je de weg kunnen wijzen naar een pad van vrijheid. Laat jezelf onderdompelen in de magie van sensualiteit en straal van binnenuit.

Door de verruiming in het bewustzijn kan het onderbewuste geopend worden en bewust worden, waardoor je  nieuwe inzichten kan krijgen.  In deze Sacred Space worden zintuigen wakker gemaakt en verlangens (weer) voelbaar.

Your body is your temple. Laat je koesteren en de Queen in jou tot wasdom komen, zodat zij volledig mag ontvangen. Voel de weldaad en de rijkdom van het proces dat jij je Queen volledig toe-eigent.

Je komt door de bogen een lekker verwarmde tempelruimte binnen, waarin de heerlijke geuren van essentiële oliën je tegemoet komen en je zintuigen prikkelen.

Je zal als een Queen onthaald worden en je wordt uitgedaagd om de Queen in jou toe te eigenen. Je komt in een veld terecht van mystiek, waar elke beweging en aanraking spontaan ontstaat en een verhaal vertelt.

Naast in het veld van het onbekende te stappen krijg je nog instructies om je Inner Queen wakker te maken.

Dus laat je meevoeren door het mysterie in jezelf en vind je Inner Queen en voel het kompas in jou om je leven weer helemaal in balans te krijgen en je leiderschap en richting van je Inner Queen te omarmen.

Laat je meenemen door de kracht van de truffel, om lagen te openen in jezelf. Door de expansie in bewustzijn krijgen we toegang tot de wereld van magie op verschillende niveaus.

Datum
Zaterdag 15 juni 2024

Tijd 
09.30 – 20.00 uur

Prijs
2 sisters: €444 (wanneer je een andere vrouw meeneemt, kost het €222 per persoon)
Early bird: €247 per persoon (voor 15 mei)
Normaal: €297 per persoon

Locatie
Tussen de Bogen 31
1013 JB Amsterdam

Begeleiding
Mona van Weerdenburg en Kristel van Lieshout.

Aanmelden
Het aanmelden voor deze workshop kan via deze link.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is via deze link.

Back to top