Unleash your Wild Woman: Break Free from Fear and Live Fully

Zaterdag 3 februari 2024 09.30 - 22.00 uur

Voel jij dat je innerlijke vuur meer geleefd wil worden? Ga met ons mee naar de playground waarin je grenzen verlegd mogen worden. “Fuck” the fears and allow your tears. We dagen je uit om je levensenergie te laten flowen dwars door alles heen, zodat je jouw verlangens mag leven en je inner woman vol mag schitteren.

Wat kan je verwachten op deze dag?
Je gaat je diepste angsten doorvoelen samen met je sisters en je diepste verlangens delen om ze te transformeren en te voelen in elke cel. We gaan deze dag compleet de diepte in, in een veilige bedding en dagen je uit te exploreren en jezelf en de ander te verkennen.

Je komt deze dag meer thuis bij jezelf. Je voelt dieper in je hart. Je yoni is meer geopend, bewust en energetisch actief. Verbinden met je eigen hart en bekken en die van je sister. Gewaar zijn en voelen, om nog meer te kunnen manifesteren na deze dag. We zullen je uitdagen, om te gaan voelen, bewust te zijn en te ontdekken welke gevoelens en emoties er naar boven komen. 

We beginnen in de studio van Helemaal Mona in Amsterdam en later op de dag lopen we samen naar de sfeervolle stadsauna op 10 minuten loopafstand om lekker te ontspannen. Je voelt je lichter, meer vervuld en vitaler. Hierdoor ga je sprankelend weer richting huis.

Voel de magie van een dag doordrenkt met pleasure en fun, waar diep innerlijk ‘werk’ een celebration is van jouw unieke vrouw zijn. Mona en Kristel creëren graag een heilige ruimte voor jouw transformatie

Hoe ziet deze dag er praktisch uit:

09.30u Aankomst
10.00u Sharing
11:30u Tantrische oefeningen
16:15u Sharing
17:00u Tantra ritueel
18:15u Naar de sauna incl. hapjes en drankjes
21:00u Terug naar studio
22:00u Afsluiting

Wat mee te nemen

Makkelijk zittende kleding, waterflesje, warme sokken en schrijfboekje. Voor de sauna: badjas, slippers en handdoek(en)

Datum
Zaterdag 3 februari 2024 09.30 uur tot 22.00 uur

Prijs
Early birds: €177 p/p. (boek voor 5 januari)
Normale prijs: €197 p/p. (prijs na 5 januari)
2 tickets: €333 (€30.50 p/p korting)
Dit is incl. cacao, fruit, hapjes en kruidenthee.

Locatie
Tussen de Bogen 31
1013 JB Amsterdam

Begeleiding
Mona van Weerdenburg & Kristel van Lieshout.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is via deze link. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top