Tantra in groepsverband

Tantra (besloten) groepssessie

Ik kan me levendig voorstellen dat het prettig voor je kan zijn om Tantra te beoefenen binnen een intieme kring van mensen die je al kent. Mijn ervaring leert mij vaak dat wanneer je met een eigen samengestelde groep mensen bijeenkomt, dat er voldoende verbinding in de basis is, waardoor je als groep vrij snel de diepte van de ervaring in kunt gaan. Mocht je dit willen kun je mij en mijn praktijkruimte inhuren voor begeleiding bij jullie proces. Ook is het mogelijk om zelf een locatie aan te bieden. Of dat ik een gepaste ruimte voor jullie reserveer.

Wat kun je verwachten?

Dat je ontvangen wordt in een warme en sfeervolle ruimte. Je bent in een veilige bedding in deze besloten groep van mensen. Er is voldoende ruimte voor ieders proces en er is oog voor jullie als groep.  Je kunt maatwerk verwachten. Thema’s kunnen zijn: familie, vriendschap, intimiteit, seksualiteit, relaties en liefde. Of bijvoorbeeld de route van angst naar verlangen. Leef je droom. We streven naar een goede balans tussen de aandacht voor wat er in het veld ligt, het zogezegde innerlijke werk én voor humor, plezier en genot.

Opbouw
van groepssessie

 1. Aankomst 
 2. Deelronde 
 3. Programma
 4. Afronding

Tarieven
(excl. 21% btw)

op basis van 1 begeleider
Per dagdeel € 500
Hele dag  € 900

op basis van 2 begeleiders
Per dagdeel € 800
Hele dag  € 1200

Aanmelden

Stuur mij met de onderstaande button een bericht met jouw wensen.

NB: Ik werk ook op locatie. Er kan worden afgeweken van de opbouw van groepssessie.
Voor meer specifieke informatie en/of een op maat geschreven pakket, kun je via e-mail contact met mij opnemen.

Tantra Workshops

We bieden Tantra workshops aan voor een dagdeel of een dag

The Orange Ceremony: starting with tantra

Tijdens deze workshop kun je een inkijkje krijgen in de wereld van Tantra. Er worden jou Tantrische oefeningen aangeboden, waarin je heel voorzichtig gaat proeven aan wat Tantra is. Stel je voor dat Tantra een immens grote oceaan is vol potentie, hoogtes, dieptes, stroomversnellingen en nauwelijks in stilte golvend. Dan ben jij diegene die erin gaat dippen met je tenen en misschien steeds wat verder en dieper. Het zijn hele toegankelijke en laagdrempelige oefeningen, waarin vaak meditatie en ademwerk voorkomt. Dit alles vindt plaats in een sfeervolle ruimte waarin je in klein groepsverband lichte Tantrische oefeningen gaat doen met de nodige uitleg bij de oefeningen. Wat centraal staat in onze ceremonies is dat je volledig je aandacht brengt bij wat er in je leeft. Het gaat niet zozeer om techniek en geenszins om het ingewilligd krijgen van allerlei behoeften.

Praktisch

 • Comfortabele kleding, verschillende laagjes
 • Deze ceremonie is inclusief thee, versnapering en fruit. Bij een hele dag wordt er een vegetarische lunch geserveerd

Tarieven
(incl. 21% btw)

Dagdeel :  €   75 p/p
Hele dag : € 150 p/p

Aanmelden

NB voor bepaalde thema’s ontvang je een paklijst

The Silver Ceremony: the eye of tantra

De nadruk ligt bij deze workshop op een Tantrische benadering & inquiries (zelfonderzoek). Je leert in de loop van de tijd steeds meer om aanwezig te zijn.
Naast Tantrische beoefening gaan we er ook veel over spreken Tantra met verschillende thema’s. Je kunt hierbij denken aan: verlangen, angst, intimiteit, vrouwelijkheid, mannelijkheid, relatie en seksualiteit.

Voor wie is dit geschikt? Voor als je oprechte interesse hebt in Tantra, je een bereid bent om op Tantrische wijze te ontdekken en naar jezelf te kijken. Je voelt dat je/ jullie graag binnen een thema aan de slag wilt/willen gaan met jezelf en/of je relatie.

Praktisch

 • Comfortabele kleding, verschillende laagjes NB voor bepaalde thema’s ontvang je een paklijst
 • Deze ceremonie is inclusief thee, versnapering en fruit. Bij een hele dag wordt er een vegetarische lunch geserveerd

Tarieven
(incl. 21% btw)

Dagdeel  : €   75 p/p
Hele dag : € 150 p/p

Aanmelden

Stuur mij met de onderstaande button een bericht met jouw wensen of bericht van deelname.

Wat kun je verwachten?

 • Tantrische oefeningen (niet naakt) rondom thema
 • Teachings over Tantra en thema

The Gold Ceremony – Deepening into Tantra

Deze workshop is bedoeld om de relatie met jezelf en/of met een (gelegenheids)partner te verdiepen. Je hebt een bereidheid om je triggers te onderzoeken, of dat wat eventueel oncomfortabel is aan te kijken en indien mogelijk daar doorheen te bewegen. Er is een stevigheid in jouw (of jullie gezamenlijke) basis aanwezig met respect voor elkaars grenzen. Voor deze ceremonie is het van belang dat je ervaring hebt in Tantra en ander bewustzijnswerk. Je hebt voldoende draagvlak in jezelf om te zijn met wat er door je heen gaat. Je bent bekend met zelfreflectie.

Praktisch

 • Comfortabele kleding, verschillende laagjes
 • Deze ceremonie is inclusief thee, versnapering en fruit. Bij een hele dag wordt er een vegetarische lunch geserveerd

Tarieven
(incl. 21% btw)

Dagdeel :  €   75 p/p
Hele dag : € 150 p/p

Aanmelden

Stuur mij met de onderstaande button een bericht met jouw wensen.

NB voor bepaalde thema’s ontvang je een paklijst

Retreats – Holisme & Tantra (meerdaagse)

De stilte is de basis waarin je jouw binnenwereld waarneemt, aanschouwt en jezelf het liefst ook open stelt voor jezelf en van daaruit naar de ander(en) toe. Je kunt in meerdere aspecten van jezelf geraakt worden. Dat wat er in je op komt, wil aangekeken of gevoeld worden en daarna kan het transformeren. Door Tantrische beoefening wordt je steeds gevoeliger. We gaan het leven en liefde als zeer intens ervaren, doordat we ons openen voor het zeer subtiele en fijngevoelige in ons bestaan.

We bieden ook uitsluitend Holistische retreats aan, die gericht zijn op het ervaren van energie en verruiming in bewustzijn. De nadruk ligt op het uitdijen van jouw innerlijke energie. Het voelen van een heel subtiel en toch een duidelijke, krachtige en aanwezige energie. Vrouwelijk en mannelijk. En daaraan voorbij. Het ervaren van een verhoogde en verfijnde frequentie is bijna onvermijdelijk. Puur zoals het is. Jezelf aanwezig laten zijn in dít moment. Met jouw lijf (ruimtepak) de tempel (ruimteschip) in. Reis je mee?

Voor wie

 • Pioniers en ontdekkingsreizigers
 • Degene die ja zeggen tegen dat wat er nu is
 • Bekend is met zelfonderzoek en (verruiming van) bewustzijn
 • Mensen die hun potentieel willen leven

Te verwachten

 • Het onverwachte
 • Professionele begeleiding
 • Een mooie mix van mensen
 • Mooie locatie 

Agenda

Kijk in de agenda voor mijn actuele aanbod.

NB: Sommige retreats bestaan uit een mix van Tantra én Sjamanisme. Tevens tref je bij ons ook Holistische retreats aan, waarbij juist de stilte, het zelfonderzoek, adem-je-vrij en vooral verruiming van bewustzijn centraal staan.

Back to top