Truffel ceremonie

Wat zijn truffels?

De officiële naam voor de truffel is Sclerotium of Sclerotia in meervoud. Magische truffels worden ook wel “de kinderen van Madre Ayahuasca” genoemd. De truffel behoort tot het rijk van de paddestoel en maakt onderdeel uit van een gigantisch ondergronds netwerk.

In hoge doseringen veroorzaken ze filosofische inzichten en ontzagwekkende visuals. De hallucinogene truffel wordt daarom ook wel ‘Philosopher’s stone” genoemd.

Hallucinogenen gaan ver terug en kennen een langdurige en diepgaande reputatie. Ze worden al duizenden jaren door niet-westerse culturen gebruikt als “Heilige” middelen en staan bekend om hun vermogen om te genezen, persoonlijke onevenwichtigheden te herstellen en om contact te
maken met de spirituele aspecten van het leven. Ook vandaag de dag worden ze nog steeds over de hele wereld ingezet tijdens religieuze rituelen en ceremonies. Wat kunnen we leren van de tradities en de gebruiken uit de oude tijd?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze vriendelijke gids jou te brengen heeft in de wereld van magie?

Truffel ceremonie

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. In ‘truffels’ zit een natuurlijk voorkomende verbinding die aanwezig is in meer dan 200 soorten paddenstoelen, maar dus ook in ‘truffels’. In het lichaam wordt psilocybine omgezet in psilocine. Dit is de verbinding die uiteindelijk voor de psychedelische effecten in het lichaam zorgt. De magische truffels hebben min of meer dezelfde eigenschappen en hebben een zelfde krachtige werking als de magische paddenstoelen. Ze groeien ondergronds. Dat is het verschil. Het kan extra prettig zijn om te weten dat deze in Nederland wettelijk zijn toegestaan. Tijdens deze ceremonie ontvang je de Truffel thee.
De Truffel, ze tilt je als het ware op en laat je de wereld van de magie binnen gaan voorbij tijd en ruimte. Jouw perceptie van de werkelijkheid verandert. Je gevoel voor tijd en ruimte verandert. Vaak zijn er tijdens deze reis golven waar te nemen van een euforisch gevoel.

Wat kun je verwachten?

  • Ontvangst in veilige bedding.
  • Een cirkel van mensen.
  • Mooie muziek, waarvan een gedeelte live muziek.
  • Een of meerdere deelronde(s).
  • Afsluiting met een kopje kruidenthee met lekkers.

Praktisch 

  • Begeleiding: Yourie Castricum en Mona van Weerdenburg
  • Comfortabele kleding, verschillende laagjes
  • Thee, versnaperingen en fruit is aanwezig. De hele dag is inclusief vegetarische maaltijden.

Tarief
(incl. 21% btw)

Dagdeel : € 75 p.p.
Hele dag: € 150 p.p.

Agenda

Kijk in de agenda voor mijn actuele aanbod.

Cacao bevat antioxidanten die gunstig zijn voor de gezondheid van het hart en het verminderen van ontstekingen.

Back to top