Therapie

Wat is therapie?

Het is een proces waarin je ‘op zoek gaat’ naar jezelf, naar de ruimte die je in wezen bent. Het is een zelfonderzoek. Je krijgt ‘spiegels voorgehouden’. Door in de spiegel van jezelf te kijken en van jezelf te houden, zul je nieuwe mogelijkheden gaan zien. Er is aandacht voor jouw (levens)kracht en creativiteit. Je gaat voelen en ervaren binnen datgene wat jou belemmert en blokkeert. Tevens is er ruimte om emoties te verwerken om zo meer vrijheid te gaan ervaren in jezelf. Therapie is los laten van wat je niet meer nodig hebt en dat kan pijnlijk zijn. Het is door de pijn heen gaan, om ergens achter te komen. Hier ligt uitdaging en groei.

Ik geef verschillende soorten therapie:

holistische massage-therapie, relatietherapie, voice dialogue en hypnotherapie (regressie, reïncarnatie en afscheidsrituelen in trance).

Werkwijze

In therapie gaat het vooral om bewustwording en therapie is zeker geen verplichting om jezelf te veranderen. Er is namelijk niets mis met jou. Je kunt door therapie weer in contact komen met jouw eigen wijsheid en stelt je in staat om (weer) verantwoordelijkheid te nemen over jezelf, de keuzes die je maakt en daarmee over jouw eigen leven.

Back to top