Tantra voor koppels

Tantra sessie

Jezelf zijn is één ding, om jezelf te tonen in aanwezigheid van jouw partner, dat is een volgend punt. Je wordt in deze sessie gevraagd om in jouw waarheid te zijn en jouw partner ook. Je bent de spiegel van
elkaar. Je kunt gaan onderzoeken wat er bijvoorbeeld in jullie relatie nu stroef verloopt, mits dat aan de orde is. Dat kan op intiem vlak zijn, of binnen jullie seksualiteit. De relatie gaat als het ware onder de loep om het naar een hoger plan te tillen, waarbij jullie elkaar kunnen gaan verheffen. We kunnen aan de slag gaan met thema’s die dichtbij liggen, die er écht toe doen.

Wat kun je verwachten?

De oefeningen zijn afgestemd op jullie beiden. De sessie kan een iets therapeutischer karakter hebben als jullie dat willen. Er is gelegenheid om te ontdekken wat Tantra voor jullie kan betekenen. Jullie kunnen voor deze sessie kiezen om jullie relatie te verdiepen, “quality time” met elkaar door te brengen en/of het leven en liefde te vieren. De sessie kan ervaren worden als een avontuur, een reis die je met elkaar aan gaat.

Ik ondersteun jullie van harte in jullie unieke samen-zijn.

Opbouw
van sessie

  1. Voorgesprek
  2. Sessie
  3. Douchen (optioneel)
  4. Nagesprek

Tarieven
(incl. 21% btw)

2,0 uur : € 250
2,5 uur : € 320
3,0 uur : € 380
4,0 uur : € 440

Trajecten
(incl. 21% btw)

Half jaar traject
6 sessies (van 3 uur) : € 2150 
Jaar traject
12 sessies (van 3 uur) € 3250

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

NB: Voor diepgaande en permanente transformaties is een traject aan te raden.

Tantra ritueel

Binnen Tantra zijn er veel rituelen. Rituelen hebben een krachtige werking. Door een Tantra ritueel kunnen jullie meer diepgang en intimiteit gaan ervaren. Aan meditatie wordt ook aandacht gegeven. Het boeiendste van jouw leven zit binnen in je. Zodra je jouw centrum hebt ontdekt, heb je toegang tot het centrum van het hele bestaan. De kracht van een ritueel komt deels voort uit het feit dat er een structuur, opbouw en kader is. Dat kan een veiligheid en helderheid bieden, wat heel intens en prettig voor jullie kan gaan werken.

Een Tantrisch ritueel is een ‘tool’ om met elkaar in waarheid en diepte te verbinden. Het middel is mijns inziens nooit de eindbestemming. Wèl kan het jullie mooie ervaringen brengen, waardoor jullie samen een transformatie kunnen doormaken. Er is ‘als vanzelf’ ruimte gekomen voor het nieuwe.

Opbouw
van sessie

  1. Voorgesprek
  2. Sessie
  3. Douchen (optioneel)
  4. Nagesprek

Tarieven p.p.
(incl. 21% btw)

2,0 uur : € 260
2,5 uur : € 320
3,0 uur : € 370
4,0 uur : € 440

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

NB: je kunt voor Tantra sessies en Tantra rituelen tevens 2 begeleiders boeken. Ik werk zowel samen met een vrouwelijke, als met een mannelijke partner. Vraag via e-mail naar de tarieven.

Back to top