Massage aanbod

Waarom een massage?

Het doel van de massage is verruiming van je bewustzijn en bewustwording van dat wat er is. Je bewust te zijn van wie je bent en wat er (nu) in je leeft. Door de ruimte die er dan ontstaat, kun je echt contact maken en ervaren dat je in essentie vrij bent . Of juist voelen dat er spanning en/of weerstand is. Richt je aandacht tijdens de massage op jouw binnenwereld om te voelen en waar te nemen wat je ervaart. Je maakt een direct contact met wat er in jouw lijf gebeurt en je bent er tegelijkertijd ook getuige van. De uitdaging is om met jouw aandacht erbij te blijven.

Holistisch, heelheid/ heelwording

Holos is het Griekse woord voor heel, heelwording en heelheid. Ik kijk vanuit verschillende kanten naar jou. In wezen ben je heel. Ben je (goed) zoals je bent. Hoeft er niets te veranderen. Je bent al compleet en perfect. Er hoeft niet(s) aan jou gesleuteld te worden.

Werkwijze

Ik werk vanuit mijn jarenlange ervaring en afhankelijk van wie jij bent en wat ik zie, pas ik vanuit mijn intuïtie wisselende technieken toe. Ik werk vooral voorbij deze technieken en programma’s. Er wordt niet zozeer iets weggemasseerd of opgelost. Het is mijn intentie dat je juist gaat voelen. Ik werk mensgericht, niet zozeer klachtgericht.

De behandeling

Een behandeling bestaat uit een voorgesprek, de massage en een nagesprek. Tijdens het voorgesprek kun je verdiepende vragen verwachten. Deze gaan je ondersteunen in jouw proces, zowel tijdens als na de sessie. Deze vragen gaan je mogelijk helpen bij zelfinzicht, zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling.
De massage kan worden ingeleid door bijvoorbeeld een meditatie, bodywork of ademhalingsoefeningen. Dit om meer uit je hoofd en in je lijf te komen. De meditatie kan een passief of actief karakter hebben. Kijk er niet vreemd van op wanneer je uitgenodigd wordt om te schreeuwen, stampen, schudden of trillen. Dit is soms nodig om helemaal in het moment te kunnen zijn. Even voor de helderheid, onze massages dienen geen erotisch doel.
Na de massage is het tijd om te evalueren, waarin je jouw ervaring kunt delen of in stilte een kopje thee/glaasje water kunt drinken. Je kunt voor en/of na de massage douchen.

Effecten van de massage

Veel mensen ervaren een massage als ontspannend, intiem, vitaal, verhelderend en voedend. Een gevoel van weldaad voor jou en jouw lijf. Dat nog geruime tijd kan doorwerken.
Door de massage kun je jouw (levens)energie voelen stromen. Het kan ook zijn dat je juist weerstand gaat voelen. Door emoties toe te laten kunnen ze minder worden en soms ook totaal verdwijnen. Dit kan het enorm bevrijdend zijn. Zelfs als het in eerste instantie oncomfortabel voelt.

Nieuwsgierig geworden naar wat er onder mijn handen te voelen is? Je bent welkom met alles wat er in je leeft!

Tarieven

1,5 uur : € 180
2,0 uur : € 240
2,5 uur : € 290

3,0 uur : € 335
4,0 uur : € 420
5,0 uur : € 490

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

NB: leuke tip! ‘strippenkaart’ van 10 massagesessies voor de prijs van 9. Deze is een jaar geldig. Een cadeaubon is ook mogelijk! NB: Voor een sessie van 3 uur of langer geldt dat ik voor hapjes zorg.

4 handsmassage

Dit is een ritueel waarin je aangeraakt wordt door 20 vingers. Door zoveel aandacht en energie is het bijna onmogelijk om nog te ontsnappen aan jezelf en aan de ervaring van dit moment. De geest wil graag sturen en controleren en de regie/macht houden. Door je volledig over te geven aan onze handen, kun je in een totaal andere dimensie komen. De plek van ruimte, tijdloosheid, stilte, ontspanning en kracht. Je hoeft niets te doen.
De massage laat zich vaak goed combineren met ademwerk, meditatie en dans. We stemmen ons geheel af op jou en wat er kloppend voelt in dit moment. Soms met een plan, soms niet. Het is fijn als we van tevoren weten wat jouw intentie is voor de sessie.
Deze massage kan prikkelend, zinderend, vitaal, intens en ook confronterend zijn. Er is ruimte voor jou en jouw proces. Mocht je minder makkelijk in de overgave gaan of graag wat meer aandacht en tijd voor jezelf willen hebben, dan is het raadzaam om een langere sessie bij ons te boeken.

Deze massage geef ik met zowel vrouwelijke (Serena) als mannelijke (Yourie en Ron) collega’s.

Tarieven

3,0 uur : € 520
3,5 uur : € 600
4,0 uur : € 6804,5 uur : € 760
5,0 uur : € 840

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

NB: In de avonduren vanaf 18 uur en op weekenddagen geldt een toeslag van € 20 op het totaalbedrag.  Alleen de bijzondere sessies met Serena zijn zowel in Den Haag als in Amsterdam te boeken. 

Back to top