Hypnotherapie

Waarom Hypnotherapie

Het is een kortdurende therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose trance. De trancetoestand geeft een onmiddellijke ingang tot innerlijke beelden en gevoelens. Ik ga zorgzaam met jou in deze toestand om omdat je in deze toestand heel open staat voor invloeden van buitenaf. Door hypnotherapie kun je toegang krijgen tot je onbewuste. Het onbewuste kent de diepere oorzaak van klachten en problemen en wijst je de weg naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen’. Tijdens hypnotherapie wordt je de kans geboden om onverteerde emoties te doorvoelen, toe te laten en om beperkende overtuigingen los te laten. ‘Ik help jou om te communiceren met jouw onbewuste en op deze manier leer je om (weer) uit de bron van kracht en wijsheid te putten. De methode heeft een holistisch karakter. Dat betekent dat je als geheel wordt benaderd met lichaam, geest, emoties en ziel. Klachten worden beschouwd als signalen van onverwerkte ervaringen of onvervulde behoeften.

Hypnotherapie is geschikt voor jou als je het gevoel het dat je niet vrijelijk leeft, door bijvoorbeeld angst, verslaving(en), fobieën, depressie, slapeloosheid, stress, eenzaamheid, moeite hebben met sociale contacten. Ook is de therapie geschikt voor relatieproblemen.

Wat kun je verwachten?

De effecten van de therapie kunnen zich uiten in verschillende vormen, zoals; diepere
contacten met mensen, meer plezier in het het leven, ontspanning, lichamelijke welzijn, jouw grenzen kennen, beter met emoties om kunnen gaan en meer zelfvertrouwen. In de loop van de therapie kun je traumatische of negatieve ervaring verwerken en loslaten. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor een betere kwaliteit van leven.

Een sessie
(incl. 21% btw)

2,0 uur : €200

5 sessies
(incl. 21% btw)

totaal : € 800

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

Eeuwenoud, maar nu hip: hypnotherapie is een moderne psychotherapievorm die kan helpen om af te rekenen met angsten, trauma’s en vervelende gewoontes.

Back to top