Tantra voor individuen

Tantra sessie

Deze sessie kan telkens weer anders zijn. Het ligt geheel aan wat er op dit moment bij jou speelt, welke rituelen of tantrische oefeningen ik jou aanreik.
We stemmen samen af wat er voor jou nodig is. Tevens bespreken we vooraf wat jouw grenzen zijn.
In een veilige bedding wordt je uitgenodigd om meer in contact te komen met wie je ten diepste bent. Er is ruimte voor jouw verhaal, emoties, sensaties, ontspanning en stilte. Kun je aanwezig zijn met dat wat er in je stroomt, of met wat je misschien juist wel in de weg zit? Ik heet je welkom met alles wat er in je leeft. Kun jij jezelf met volle aandacht jezelf ontvangen in de verschillende aspecten van jezelf? Ik ben reuze benieuwd!

Wat kun je verwachten?

Verwacht het onverwachte. Ik bedenk niet wat ik ga doen. Ik laat in het moment toe wat er zich wil ontvouwen. Graag begeleid ik jou om in jouw stroom te komen. Soms hou ik een spiegel voor jou op. Ik luister naar jou. Je bent veilig om helemaal jezelf te zijn en met jouw waarheid van dit moment te voorschijn te komen.

Opbouw
van sessie

  1. Voorgesprek
  2. Sessie
  3. Douchen (optioneel)
  4. Nagesprek

Tarieven
(incl. 21% btw)

2,0 uur : € 220
2,5 uur : € 280
3,0 uur : € 330
4,0 uur : € 400

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

NB: Voor diepgaande en permanente transformaties is een traject aan te raden.

Tarieven (inclusief 21% btw)

half jaartraject 6 sessies (van 3 uur) € 1950 en jaartraject 12 sessies (van 3 uur) € 2950.

Tantra ritueel

Binnen Tantra zijn er veel rituelen. Rituelen hebben een krachtige werking. Door een Tantra ritueel kunnen jullie meer diepgang en intimiteit gaan ervaren. Aan meditatie wordt ook aandacht gegeven. Het boeiendste van jouw leven zit binnen in je. Zodra je jouw centrum hebt ontdekt, heb je toegang tot het centrum van het hele bestaan. De kracht van een ritueel komt deels voort uit het feit dat er een structuur, opbouw en kader is. Dat kan een veiligheid en helderheid bieden, wat heel intens en prettig voor jullie kan gaan werken.

Een Tantrisch ritueel is een ‘tool’ om met elkaar in waarheid en diepte te verbinden. Het middel is mijns inziens nooit de eindbestemming. Wèl kan het jullie mooie ervaringen brengen, waardoor jullie samen een transformatie kunnen doormaken. Er is ‘als vanzelf’ ruimte gekomen voor het nieuwe.

Opbouw
van sessie

  1. Voorgesprek
  2. Sessie
  3. Douchen (optioneel)
  4. Nagesprek

Tarieven p.p.
(incl. 21% btw)

2,0 uur : € 240
2,5 uur : € 300
3,0 uur : € 350
4,0 uur : € 420

Afspraak planner

Je kunt bij mij gemakkelijk een sessie plannen via de onderstaande button.

NB: je kunt voor Tantra sessies en Tantra rituelen tevens 2 begeleiders boeken. Ik werk zowel samen met een vrouwelijke, als met een mannelijke partner. Vraag via e-mail naar de mogelijkheden.

Back to top