Inner Queen deel 2

Inner Queen deel 2

Inner Queen deel 2 2560 2168 Helemaal Mona

Inner Queen deel 2

Hoe bereik je dat? Hoe realiseer je dat? Bij mij werkt het zo dat ik een gevoel krijg bij wat er nodig is of te doen is in het veld van vrouwen. Er komt een gevoel op, een resonantie. Ik tril ergens van, ik krijg rillingen, ik ga ergens op aan, iets heeft mijn aandacht en vervolgens mag er iets. Dat is in beginsel nog heel vaag en onduidelijk. Er komt een proces in mij en in de buitenwereld op gang. De ontvouwing vindt plaats. Ik ga samen met een vriendin naar een wellness. We zijn de voorbereidingen aan het treffen voor onze prachtige retreat in mijn sfeervolle ruimte in Amsterdam. De Queen, the inner queeen, wat is dat voor mij nu? En ja, dan ontstaat het. De oefeningen, structuren en sfeer die ik voorvoeld en voor ogen had, wordt op deze bijzondere dag aan ons samen gepresenteerd. We ervaren een heerlijk warm bad van verfijnde energie en sfeer. Een sfeer die met geen pen te beschrijven valt. We worden ‘begroet’ door 2 prachtige vrouwelijke standbeelden. Deze beelden vertegenwoordigen exact wat wij beogen. Zacht, sereen, vrouwelijk, spiritueel, krachtig, geaard en stevig bovendien. Onze weg vervolgen we door een tunnel van gebogen natuurlijke materialen. We stappen een magisch en krachtig veld binnen van wat ik noem vrouwelijke energie. Ik ben onder de indruk van dit energieveld. Deze plek wordt Avalon genoemd en dat is niet voor niets…..

Back to top