Diving into Darkness – Tantradag

Datum volgt nog

Wat vind je lastig om te laten zien? Laten we nou net met dat aan de slag gaan. Tijdens deze dag gaan we in een veilige omgeving ruimschoots onderzoeken wat minder zichtbaar is voor jou en/of je omgeving. Door middel van Tantrische oefeningen komen jouw schaduwkanten naar boven. Daarom heet deze verdiepingsdag ook “Diving into Darkness”. Het helpt als je eerder bewustzijnswerk hebt gedaan en mogelijk ook enige ervaring hebt opgedaan binnen Tantra, maar is niet essentieel. Deze dag is prima geschikt voor jou als je een introductie in zowel zelfonderzoek als Tantra zoekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inquiries, contactoefeningen (met en zonder blinddoek), visualisatie, dans & beweging. We gaan tevens werken met symbolen in de vorm van voorwerpen en er worden teachings gegeven over de onderwerpen van de dag. Jouw diepste zwart mag tevoorschijn komen.

Je hebt een zelfbeeld en vaak is er de neiging om daaraan vast te houden en dat wat er buitenvalt te verbergen of te verdringen. Dit is prachtig materiaal om mee aan de slag te gaan. In deze verdiepingsdag veranderen we onze perceptie van de werkelijkheid om aan ons zelfbeeld te blijven voldoen. We vinden het tijdens deze verdiepingsdag juist zo interessant om te ontdekken wat er verborgen ligt buiten de grenzen van jouw zelfbeeld. We gaan bewust op zoek naar jouw verdrongen binnenwereld van gedachtes en gevoelens. Dit kan tijdelijk oncomfortabel of onwennig aanvoelen, maar dit is wel noodzakelijk om het écht aan te kijken en je daarna bevrijd te voelen. Je krijgt meer vertrouwen in je eigen basis. Je wordt tijdens deze dag uitgedaagd om volledig authentiek te zijn. Anderen kunnen jou als inspirator zien om ook meer hun schaduwkant te omarmen. Zo wordt je een steunpilaar voor de mensen om wie je het meest geeft.

In de loop van de avond gaan we onze aandacht richten op ruimte, licht, en vreugde. Nadat we onze donkere kant zijn tegengekomen, mogen we nu vieren dat we lichter leven. We willen jouw vitale levenskracht het stalende middelpunt laten zijn.  

We leggen op deze dag de nadruk op onze schaduwkanten, maar voor de balans eindigen we wel met lichtheid en humor.

Mensen ervaren de studio waarin wij deze dag verblijven als een sfeervolle, intieme en knusse ruimte waarbinnen veel mogelijk is. Er is ook een optie tot overnachting met ontbijt in de studio voor €30 extra.

Datum
Volgt nog

Tijden
Aankomst: 09.30 uur
Start: 10.00 uur
Einde: 22.00 uur

Prijs
€179 per persoon. Deze prijs is inclusief begeleiding, lichte maaltijden, thee en btw. Optie tot overnachting en ontbijt in studio voor €30 extra.

Locatie
Tussen de Bogen 31,
1013 JB Amsterdam

Begeleiding
Mona van Weerdenburg en Ron.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de dag. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top