Energetische WAUW experience – 4 daagse in België – juni is vol!

Vrijdag 21 t/m maandag 24 juni 2024
Vrijdag 20 t/m maandag 23 sept 2024

Deze PAREL van 2024 mag je echt niet missen! Onze jarenlange ervaring en kennis heeft ertoe geleid dat we dit retreat gaan geven. Het is een trilogie van bewustzijnsexpansie, energetische wellness experience en een oud Mexicaans zweethut ritueel, de Temazcal! Dit wordt een indrukwekkende ervaring en je gaat verfrist en krachtig weer naar huis. Onvergetelijk!

Deze weekend retreats gaan plaatsvinden in de natuur. Wat centraal staat is expansie van jouw bewustzijn. “Sluiers van de mind” verdwijnen naar de achtergrond. Je zult merken dat je als het ware helemaal samenvalt met jouw ware natuur. De frequentie gaat hoog zijn. Je krijgt een energetische boost. Je voelt de wortels van de oudheid, het is hip en futuristisch tegelijkertijd. En tóch ben je in het nu. De schoonheid beneemt je de adem én je gaat dieper ademen en daardoor meer tot leven komen. Je ervaart lichtheid en je gaat tevens letterlijk en figuurlijk de donkerte in. Er is voldoende ruimte voor zelfonderzoek, verbinding met elkaar en met de omgeving.

In dit retreat staat bewustzijnsexpansie centraal. Dit geeft, naast zelfinzicht, meer openheid, waardoor je gevoeliger wordt. Deze gevoeligheid zorgt voor een extra intense beleving tijdens de volgende dag in het wellnesscentrum. Hier gaan we o.a. deelnemen aan meditatie, deelrondes en sauna-opgietingen. Dit alles levert een bijdrage aan jouw bewustzijnsverruiming en innerlijke groei. Je kunt hierna terugblikken op een unieke en verdiepende ervaring!

Het is écht mind blowing!

Het klinkt als (live)muziek in de oren. Het vraagt wel van je dat je nu alvast gaat sparen en een plekje reserveert in jouw agenda. Per retreat zijn we maximaal met 12 personen. De accommodatie is inclusief tweepersoonskamer met eigen badkamer.

In beide weekenden bieden we een ander programma aan.

Datum
Vrijdag 21 t/m maandag 24 juni 2024
Vrijdag 20 t/m maandag 23 sept 2024

Boeking
21-24 juni: volgeboekt. Je kunt jezelf wel op de wachtlijst laten zetten.
20-23 sept: Voor deze data zijn nog plekken vrij.

Begeleiding
21-24 juni: Mona & Yourie
20-23 sept: Mona & Ron

Tijden
Start: 18.30 uur
Einde: 11.00 uur

Prijs
€795 per persoon

Locatie
Terhills Resort, Nationaal Parklaan 1 3650 Dilsen-Stokkem. Dit is 25 minuten voorbij Maastricht – in België.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de retreat. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top