Rapé ceremony – Plantmedicijn ceremony

Datum volgt nog

Onze nieuwe tepi’s (pijpen) zijn binnen! We willen je daartoe uitnodigen om onze verschillende soorten rapé te ontvangen in de sfeervolle ruimte in Amsterdam. De rapé ontvang je in beiden neusgaten. Eén voor het vrouwelijke en éen voor het mannelijke. Het zorgt ervoor dat je weer opgeschoond wordt en in balans komt. Het vuurmedicijn tilt je op en zet je weer stevig op de aarde. Deze ceremonies vinden plaats op vrijdagavond in de oneven weken. Op verzoek kan dit op een dagdeel in het weekend. Wil je meer weten? Neem contact met mij op.

Datum
Volgt nog

Prijs
75 euro p/p.

Locatie
Tussen de Bogen 31
1013 JB Amsterdam

Begeleiding
Yourie Castricum & Mona van Weerdenburg.

Aanmelding Je kunt jezelf aanmelden via een e-mail naar helemaalmona@gmail.com of door een whatsapp bericht naar +31-648261035 te sturen. De aanmeldknop en het contactformulier werken tijdelijk niet.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de retreat. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top