Diving into Darkness – Tantra verdiepingsweekend Diemen

Vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2024

Wat vind je lastig om te laten zien? Laten we nou net met dat aan de slag gaan. In deze unieke 2 daagse retreat gaan we in een veilige omgeving onderzoeken wat minder zichtbaar is voor jou en/of je omgeving. Door middel van Tantrische oefeningen komen jouw schaduwkanten naar boven. Verder zal je een gedeelte van dit weekend geblinddoekt zijn. Daarom heet dit retreat ook “Diving into Darkness”. Het helpt als je eerder bewustzijnswerk hebt gedaan en mogelijk ook enige ervaring hebt opgedaan binnen Tantra.

Je hebt een zelfbeeld en vaak is er de neiging om daaraan vast te houden en dat wat er buitenvalt te verbergen of te verdringen. Dit is prachtig materiaal om mee aan de slag te gaan. In dit retreat veranderen we onze perceptie van de werkelijkheid om aan ons zelfbeeld te blijven voldoen. We vinden het tijdens dit weekend juist zo interessant om te ontdekken wat er verborgen ligt buiten de grenzen van jouw zelfbeeld. We gaan bewust op zoek naar jouw verdrongen binnenwereld van gedachtes en gevoelens. Dit kan tijdelijk oncomfortabel of onwennig aanvoelen, maar dit is wel noodzakelijk om het écht aan te kijken en je daarna bevrijd te voelen. Je krijgt meer vertrouwen in je eigen basis. Je wordt tijdens dit weekend uitgedaagd om volledig authentiek te zijn. Anderen kunnen jou als inspirator zien om ook meer hun schaduwkant te omarmen. Zo wordt je een steunpilaar voor de mensen om wie je het meest geeft.

Tijdens de tweede helft van het retreat gaan we onze aandacht richten op ruimte, licht, en vreugde. Nadat we onze donkere kant zijn tegengekomen, mogen we nu vieren dat we lichter leven. We willen jouw vitale levenskracht een podium gaan geven. Dit gaan we doen door middel van o.a. een Tantrisch feest. 

We zorgen tijdens dit retreat voor een goede balans tussen schaduw, licht en humor.

We hebben een heerlijke boerderij gelegen aan de rand van Amsterdam ontdekt. De boerderij heeft de beschikking over een prachtige zaal die aan de tuin grenst. Er zijn gemeenschappelijke slaapkamers met een- en tweepersoonsbedden.

Kok gezocht voor onze retraites in Diemen
We zoeken een kok of kokkin voor in november 2024 die heerlijk voor ons kan koken tijdens de retraites in Diemen. Voor minimaal 12 en maximaal 20 mensen. Ben jij diegene? Of weet je iemand? Ik hoor het graag.

Datum
Vrijdag 15 t/m zondag 17 november 2024

Tijden
Aankomst: 18.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 18.00 uur

Aanmelding Je kunt jezelf aanmelden via een e-mail naar helemaalmona@gmail.com of door een whatsapp bericht naar +31-648261035 te sturen. De aanmeldknop werkt tijdelijk niet.

Prijs
€399 per persoon. Deze prijs is inclusief begeleiding, lichte maaltijden, thee en btw.

Locatie
Diemen

Begeleiding
Mona van Weerdenburg en Ron.

Aanmelding Je kunt jezelf aanmelden via een e-mail naar helemaalmona@gmail.com of door een whatsapp bericht naar +31-648261035 te sturen. De aanmeldknop werkt tijdelijk niet.

 

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de retreat. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top