Vrijheid in Verbinding – Tantradag voor paren

Zondag 1 september 11.00 - 17.00 uur

Ben je klaar om samen met je partner de wereld van Tantra te verkennen? Tantra overstijgt niet alleen seksualiteit, maar omvat alle aspecten van een relatie, zoals verbinding, communicatie, grenzen, behoeften en verlangens. Het vraagt moed om jezelf bloot te geven en open te stellen, wat uiteindelijk leidt tot een dieper niveau van intimiteit.

Tijdens onze workshop nodigen we jullie uit om elkaar opnieuw te ontmoeten op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. We bieden een liefdevolle en ongedwongen sfeer waarin lachen net zo belangrijk is als groeien, en waarbij we elkaars grenzen respecteren. Deze workshop is voor iedereen, met of zonder Tantrische ervaring, toegankelijk.

Datum
Zondag 1 september 11.00 – 17.00 uur

Prijs
€290 per koppel.

Locatie
Tussen de Bogen 31
1013 JB Amsterdam

Aanmelding Je kunt jezelf aanmelden via een e-mail naar helemaalmona@gmail.com of door een whatsapp bericht naar +31-648261035 te sturen. De aanmeldknop werkt tijdelijk niet.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de retreat. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top