The brown ceremony – Magic truffle ceremony

Vrijdag 19 juli 2024 19.00-23.00 uur

De truffel beschikt over een magische en wijze kracht die je voorbij tijd en ruimte brengt. Door deze truffels te nemen heb je het gevoel dat je wordt opgetild en naar de wereld van de magie wordt gegidst. Je kunt ervan spreken dat het een licht hallucinerend karakter heeft, wat kan resulteren in een lichte, blije en vrije reis. Wat ze je ook laat zien, je kunt elk moment weer terug komen naar de realiteit van dit moment. Dat maakt het voor vele mensen een toegankelijk plantmedicijn. Door de inname van truffel kun je verder, dieper en hoger kijken. Het verruimt je blik en je bewustzijn. De truffel laat je op een vriendelijke manier zien wat er mogelijk is in je leven.

Het boort je creatieve vermogen aan. Het kan ook uitstekend dienen als een opstapje naar nieuwe creaties en manifestaties. Het stimuleert je om je hart te openen en je geest te verruimen. Je kunt er hele nieuwe visie door ontwikkelen. Dit kan voor een uitermate euforisch gevoel zorgen.

De truffel wordt je tijdens de ceremonie aangereikt in de vorm van een chocoladebonbon, gedroogd geroerd in een soep of in rauwe vorm. In het lichaam wordt psilocybine, afkomstig van de truffel, omgezet in psilocine. Dit is de verbinding die uiteindelijk voor de psychedelische effecten in het lichaam zorgt. Het kan extra prettig zijn om te weten dat deze in Nederland wettelijk zijn toegestaan.

Datum
Vrijdag 19 juli 2024 19.00-23.00 uur

Prijs
€75 per persoon

Locatie
Tussen de Bogen 31
1013 JB Amsterdam

 

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de retreat. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top