Zweethut onder de rook van Amsterdam

Zaterdag 20 april 2024 10.00 - 20.00 uur

O hey o! Voor mijn gevoel wordt het weer tijd voor een zweethut. Het is een oeroud ritueel speciaal voor jou om op een dieper niveau in jezelf te gaan. Het kan heel zuiverend werken. Ik voel in ieder geval weer de roep om mijn trommels te pakken, de kruiden tevoorschijn te toveren voor een mooie samenzijn in de yurt (Mongoolse nomadentent), de stenen te zegenen met tabak, onze intenties en om vervolgens ons te laven aan het vuur. We laten de praatstok rondgaan. Als de stenen heet genoeg zijn, gaan we de Hut in. Er is ruimte voor gebed, geluid maken, delen, visualisaties, muziek, zang, stilte, lachen, etc. Het belooft een mooie en bijzondere hut te worden. Heb je interesse? Ik hoor/lees het graag! Aho.

Datum
Zaterdag 20 april 2024. 10.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Prijs
150 euro p/p. Deze prijs is inclusief begeleiding, bijdrage hout, vuurman, een warme maaltijd, thee en btw. Voor iedereen die zich via jou ook aanmeldt krijg je 10 euro korting op jouw entree.

Locatie
Buitenplaats Reijgershof
Provincialeweg 30
1108 AN Amsterdam.

Begeleiding
Mona van Weerdenburg en Koos Hemstra.

Betaling
Je bent verzekerd van jouw plek op het moment dat jouw betaling binnen is op rekeningnummer NL68 RABO 0149 4385 83 ten name van Helemaal Mona. Graag onder vermelding van de naam en datum van de retreat. Factuur met vermelding van bijvoorbeeld coaching is mogelijk op verzoek.

Back to top