Volledig vrouw zijn

Volledig vrouw zijn

Volledig vrouw zijn 500 745 Helemaal Mona

Volledig vrouw zijn.

Wat is vrouw zijn voor mij nu? Ik ben de laatste tijd meer onderzoek aan het doen binnen deze polariteit. Tijdens een sessie die ik laatst mocht ontvangen, bemerkte ik, dat er in mij dualiteit plaats vond. Wat is nu specifiek vrouwelijk voor mij? Het eerste dat er in mij opkomt, zijn woorden als zacht, open, zorgzaam, lief, vriendelijk, behulpzaam, transparant, kwetsbaar en vooral gevoelig. Tevens ontdekte ik dat veel van deze kwaliteiten en gevoelens in mij gekoppeld zijn aan het moederschap en het innerlijk kind, ofwel het meisje in mij.

Het bekrachtigen van het vrouwelijke in mij, gaat met name over het volledig aanwezig in het moment, in het hier & nu. Dus meer het zijns aspect dan het doen. Uiteindelijk zijn we ‘human beings’ en geen ‘human doings’.

Back to top